Sušené mandlové hříbky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 50 g Čokoláda hořká
  • 120 g Mandle
  • 120 g Cukr moučkový
  • 1 ks Vaječný bílek slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 145 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 8 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 0.4 mg
  • Draslík 119.3 mg
  • Vláknina 3628 mg
  • Vitamín A 3628 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 3.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mleté mandle, cukr a bílek smícháme a vypracujeme těsto, rozdělíme na dvě poloviny.

  • 2

    Z jedné uděláme malé válečky, do druhé přidáme strouhanou čokoládu a vytvarujeme hlavičky hříbků.

  • 3

    Spojíme s nožičkami. Hříbky stavíme na plech s pečícím papírem a sušíme v mírné troubě.

Komentáře k receptu