Tapas z ančoviček

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Ančovička - filety
  • 50 g Rajčata
  • 60 g Olivy nakládané
  • 60 g Cibule sterilovaná
  • 2 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 201 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 524 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 75 mg
  • Draslík 603.8 mg
  • Vláknina 6350 mg
  • Vitamín A 6350 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40.7 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filety omyjeme a dobře osušíme ubrouskem a přeskládáme do misky.

  • 2

    Maso osolíme a zalijeme citrónovou šťávou, omočíme z obou stran a necháme přes noc marinovat. Rajčata pokrájíme na menší kousky. Olivy, rajčata a malé cibulky omotáme rybím masem a propíchneme párátkem, přidáme kousek citrónu.

Komentáře k receptu