Švédská rybí polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 542 kcal
 - Sacharidy 59 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 1475 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 57 g
 - Cholesterol 78.6 mg
 - Draslík 1205.1 mg
 - Vláknina 17192.5 mg
 - Vitamín A 17192.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 59.4 mg
 - Vitamín E 3.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 73.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytý pórek nakrájíme na kolečka a osmahneme na másle. Přidáme na kostičky nakrájené oloupané brambory a vývar, aby byla zelenina ponořená.
 - 
                                2
Uvařené brambory rozmixujeme tyčovým mixérem. Ne do hladkého pyré. Přidáme na kousky nakrájené ryby a povaříme.
 - 
                                3
Zjemníme smetanou a ochutíme bylinkami, osolíme a opepříme.