Kambala s liškami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 680 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 56 g
 - Sodík 786 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 96 mg
 - Draslík 529.3 mg
 - Vláknina 742.5 mg
 - Vitamín A 742.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Dvě lžíce oleje odložíme na opečení ryb a na zbytku orestujeme nasekanou šalotku s očištěnými houbami. Zahřátý olej smícháme s citronovou šťávou, osolíme, opeříme a udržujeme v teple.
 - 
                                2
Filety opečeme asi 3 minuty z každé strany. Ryby rozdělíme na talíře, obložíme houbami a přelijeme šťávou.
 - 
                                4