Nádivka do krůty
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 761 kcal
- Sacharidy 87 g
- Tuky 42 g
- Sodík 567 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 84 g
- Cholesterol 49.4 mg
- Draslík 774 mg
- Vláknina 25500 mg
- Vitamín A 25500 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.8 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vybereme čtyři velké cibule a pečeme je se slupkou nasucho v troubě asi 20 minut. Potom cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno. 
- 
                                2Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme posekanou cibuli, přidáme posekanou šalvěj a krátce podusíme. Pánev odstavíme, strouhanku namočíme v mléce a přidáme na pánev. Vše spolu dobře promícháme a do nádivky ještě zapracujeme trochu sádla. Vložíme do lednice uležet. 
- 
                                3Použijeme jako nádivku do drůbeže. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        