Papriky plněné tvarohem a brynzou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Tvaroh jemný
  • 200 g Sýr Brynza
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 8 ks Paprika žlutá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 303 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 161 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 184 mg
  • Draslík 355.1 mg
  • Vláknina 2520 mg
  • Vitamín A 2520 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 256.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté papriky opečeme na plechu v troubě, přendáme do mísy a přikryjeme utěrkou. Po chvíli odstraníme slupku, jádřinec a stopku ponecháme.

  • 2

    Papriky urovnáme těsně vedle sebe na plech potřený olejem a podélně je nakrojíme.

  • 3

    Tvaroh smícháme s brynzou, vejci a solí. Směsí naplníme připravené papriky.

  • 4

    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě dorůžova.

  • 5

    Vhodnou přílohou je bílý i tmavý chléb.

Komentáře k receptu