Pošírovaná treska

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Petržel - nať
  • 600 g Treska aljašská
  • 200 ml Mléko polotučné
  • 1 ks Citrony
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 156 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 109 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 60.5 mg
  • Draslík 681.5 mg
  • Vláknina 2770 mg
  • Vitamín A 2770 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 32.9 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V hrnci smícháme vodu, mléko, oloupaný a nakrájený citrón a uvedeme do varu. Vložíme filety, nejsou-li zakryté, přidáme tekutinu. Pošírujeme 4 minuty na každý centimetr tloušťky filetu. Vyjmeme z hrnce, rozdělíme na talíře a ozdobíme petrželí.

Komentáře k receptu