Fishburger

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Okouník mořský
  • 100 g Corn flakes - kukuřičné
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 80 g Mrkev kořen
  • 4 ml Olej olivový
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Banány
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 4 ks Žemle tuková
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 461 kcal
  • Sacharidy 67 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 604 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 35 g
  • Cholesterol 164.7 mg
  • Draslík 524.9 mg
  • Vláknina 6456.5 mg
  • Vitamín A 6456.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.2 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí filety osolíme, opepříme a obalíme je v rozšlehaném vejci a kukuřičných lupíncích. Ihned je osmažíme na středním ohni asi 3 minuty z obou stran a necháme je okapat na ubrousku.

  • 2

    Salát nakrájíme na proužky, oloupané banány na kolečka, mrkve nastrouháme. Žemle rozpůlíme a na dolní půlku navrstvíme salát, mrkev a kolečka banánu, osmažený filet a přiklopíme horní půlkou bulky.

Komentáře k receptu