Ančovičkové máslo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Ančovičky konzervované
  • 150 g Máslo čerstvé
  • 40 g Pažitka
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 381 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 357 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 296.7 mg
  • Draslík 158.1 mg
  • Vláknina 605 mg
  • Vitamín A 605 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.6 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 42.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Okapané ančovičky opláchneme, najemno nasekáme. Česnek prolisujeme. Vejce oloupeme a stejně jako pažitku je nasekáme najemno. Vše v menší misce promícháme, přidáme změklé máslo a vše dokonale vyšleháme.

  • 2

    Toto máslo je vynikající na tmavém chlebu, posypané tenkými kroužky cibule.

Komentáře k receptu