Pomazánka z vepřové plece

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Vepřová plec
  • 80 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Zakysaná smetana
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 329 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 166 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 174.1 mg
  • Draslík 195.9 mg
  • Vláknina 973.8 mg
  • Vitamín A 973.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kostky a spolu s polovinou oloupané, nadrobno nakrájené cibule podusíme na oleji doměkka. Občas zamícháme.

  • 2

    Měkké, vychladlé maso umeleme s druhou polovinou cibule a s vejci uvařenými natvrdo. Přidáme zakysanou smetanu, máslo, sůl, pepř, hořčici a nasekanou petrželku. Vše dobře promícháme.

Komentáře k receptu