Humří vývar s račím masem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 475 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 22 g
- Sodík 1825 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 281.6 mg
- Draslík 633 mg
- Vláknina 3212 mg
- Vitamín A 3212 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.6 mg
- Vitamín E 2.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Do woku nalijeme humří vývar, přimícháme sójovou omáčku, zázvorovou šťávu a přivedeme k varu. 
- 
                                2Rýžové nudle si dáme nabobtnat do hrnce s vlažnou vodou a když jsou dostatečně měkké, scedíme je a propláchneme studenou vodou. 
- 
                                3V misce si rozšleháme vajíčko, které zamícháme do polévky. Pak do polévky vložíme uvařené maso z říčních raků, rýžové nudle, polévku promícháme, osolíme a opepříme podle chuti a mírně vaříme ještě 5 minut. 
- 
                                4Polévku podáváme s omytým, na nudličky pokrájeným pórkem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        