Crostini se zelenou tapenadou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Olivy zelené
  • 1 ks Bageta
  • 6 ks Rajčata Cherry
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Citronová kůra
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Bazalka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 255 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 798 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 206.5 mg
  • Vláknina 5564.5 mg
  • Vitamín A 5564.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.5 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Olivový olej, oloupaný česnek, vypeckované olivy, citronovou kůru a bazalku umixujeme na pastu.

  • 2

    Bagetu nakrájíme na plátky a nasucho opečeme.

  • 3

    Připravenou pastu naneseme na plátky bagety a ozdobíme omytými, rozpůlenými rajčátky. Nakonec mírně opepříme.

Komentáře k receptu