Tyrolský vývar

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Pórek
  • 50 g Slanina vepřová
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 2 ks Rohlíky bílé
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 l Hovězí vývar základní
  • 2 polévková lžíce Mléko polotučné
  • 4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 265 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 99 g
  • Sodík 866 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 133.3 mg
  • Draslík 283.9 mg
  • Vláknina 5552.5 mg
  • Vitamín A 5552.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.4 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rohlíky opečeme. Cibuli a špek osmahneme a přidáme k rohlíkům spolu s vejci, moukou, mlékem a nakrájeným pórkem.

  • 2

    Ze směsi tvarujeme knedlíčky, krátce je povaříme a vkládáme do vývaru.

Komentáře k receptu