Kachní terina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 470 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 799 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 117.8 mg
 - Draslík 534.6 mg
 - Vláknina 4237.5 mg
 - Vitamín A 4237.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.2 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Špek a maso nakrájíme na kostičky. Cibuli najemno nasekáme. Olej rozehřejeme a maso se špekem a cibulí osmažíme. Osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Přidáme stroužky prolisovaného česneku a vše necháme asi 10 minut uležet. Pak najemno umeleme.
 - 
                                3
Do směsi přimícháme jablka na kostičky, calvados, okurky na kostičky, žampiony nakrájené na plátky a šunku nakrájenou na nudličky.
 - 
                                4
Malé formičky na paštiku vylníme směsí, zakryjeme a necháme ztuhnout chladničce.