Křepelky po čínsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 370 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 12 g
- Sodík 139 mg
- Bílkoviny 55 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 175 mg
- Draslík 618.8 mg
- Vláknina 260 mg
- Vitamín A 260 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Křepelky omyjeme, oddělíme stehýnka a prsíčka. Prsíčka vykostíme a nakrájíme na kousky. 
- 
                                2Sójovou omáčku, sherry, med, vývar a zázvor přivedeme k varu a potom necháme marinádu zchladnout. Křepelčí maso marinujeme asi 10 minut. Okapaná a osušená stehýnka smažíme na horkém oleji asi 6 minut. 
- 
                                3Nakrájená prsíčka necháme okapat, osušíme je, napícháme na špejle a smažíme asi 4 minuty. K masu podáváme zbytek marinády a porce posypeme petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        