Telecí maso na kmíně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 286 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 330 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 208.7 mg
 - Draslík 386.2 mg
 - Vláknina 1050 mg
 - Vitamín A 1050 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.5 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na větší kostky, česnek prolisujeme.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme olej, přisypeme kostky masa a zprudka osmahneme, jakmile pustí šťávu, zmírníme oheň, posypeme solí, drceným i celým kmínem, necháme trochu vysmahnout, přidáme česnek, orestujeme, zaprášíme moukou, promícháme a podlijeme vodou. Dusíme asi 40 minut. Minutu před koncem vaření vložíme do omáčky čtvrtky vařených vajec, jen aby se přohřály.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými těstovinami.