Kuřecí kapsa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Kuřecí prsa
  • 4 ks Sýr Eidam cihla 30%
  • 4 ks Šunka dušená
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 hrnek Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 hrnek Strouhanka
  • 1 hrnek Olej stolní
  • 1 hrnek Hovězí vývar základní
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1835 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 137 g
  • Sodík 774 mg
  • Bílkoviny 106 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 479.3 mg
  • Draslík 937.5 mg
  • Vláknina 3444.3 mg
  • Vitamín A 3444.3 mg
  • Vitamín B6 1.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.1 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozklepeme maso, plátky potřeme hořčicí a osolíme.

  • 2

    Na každý plátek masa dáme šunku, na ni plátek sýra, rozložíme smažená vejce, položíme kapii a zabalíme.

  • 3

    Obalíme v trojobalu a osmažíme.

  • 4

    Potom závitky dáme na minutu do mikrovlné trouby.

  • 5

    Kapsu šikmo nařežeme a podáváme.

Komentáře k receptu