Vepřová pečínka s goudou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 806 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 67 g
- Sodík 459 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 206.1 mg
- Draslík 676.1 mg
- Vláknina 751.3 mg
- Vitamín A 751.3 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso dáme do pekáče, potřeme hořčicí, podlijeme 100 ml vody a necháme péct při 200 °C cca 75 minut. 
- 
                                2Po odpaření vody na podlévání, přelijeme maso zakysanou smetanou. Během pečení přeléváme vypečenou šťávou. 
- 
                                3Po uplynutí doby na pečení maso vyjmeme, na vrchní straně nakrojíme do cca 2/3. Zářezy vyplníme plátky sýra. Osolíme, opepříme a necháme ještě 5 minut zapékat. 
- 
                                4Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a růžičková kapusta. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        