Ředkvičky dušené

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Ředkvička
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.125 l Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 106 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 216 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 13.6 mg
  • Draslík 417.2 mg
  • Vláknina 4039.8 mg
  • Vitamín A 4039.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ředkvičky omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenká kolečka.

  • 2

    Podusíme je na másle s trochou hovězího vývaru, osolíme a přisladíme.

Komentáře k receptu