Hrušky se sýrem a vejci
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 328 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 21 g
- Sodík 66 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 174.8 mg
- Draslík 282.2 mg
- Vláknina 9193 mg
- Vitamín A 9193 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.5 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nejprve dáme vařit vejce na tři minuty. 
- 
                                2Mezitím oloupeme a na kostičky nakrájíme hrušky, sýr a mortadelu. 
- 
                                3Uvařená vejce také nakrájíme a zamícháme s již nakrájenými surovinami. 
- 
                                4V míse smícháme citrónovou šťávu, jogurt a papriku. 
- 
                                5Do směsi přimícháme připravené suroviny a dáme na 2 hodiny vychladit, poté můžeme servírovat. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        