Kuřecí játra na špízu

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Játra kuřecí
  • 120 g Slanina vepřová
  • 200 g Žampiony čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Majoránka
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 297 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 382 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 367.2 mg
  • Draslík 452.7 mg
  • Vláknina 1059.9 mg
  • Vitamín A 1059.9 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozpůlená, očištěná játra rovnáme střídavě se slaninou a žampiony.

  • 2

    Špízy osolíme, opepříme, okořeníme majoránkou a pokapeme olejem.

  • 3

    Grilujeme za menšího žáru.

Komentáře k receptu