Selská slepičí polévka

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Zelenina kořenová
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Kedlubna
  • 2 ks Pórek
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Slepice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 952 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 97296 mg
  • Bílkoviny 122 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 370 mg
  • Draslík 1534 mg
  • Vláknina 15300 mg
  • Vitamín A 15300 mg
  • Vitamín B6 2.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 37.2 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou slepici dáme vařit do studené vody.

  • 2

    Asi po hodině varu přidáme nakrájenou a očištěnou zeleninu(mrkev, celer, petržel, cibuli, pórky a kedlubnu). Osolíme, opepříme a vaříme vše doměkka.

  • 3

    Nakonec do polévky zavaříme domácí ńudle.

Komentáře k receptu