Restované fazolky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 34 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 50 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 147.7 mg
 - Vláknina 3612 mg
 - Vitamín A 3612 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.7 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazolky si předem připravíme, necháme je 1 minutu ve vařící vodě. Poté je opečeme ve woku na předehřátém oleji. Přídáme papriku nakrájenou na proužky a krátce orestujeme. Dochutíme solí a cukrem.