Fazolové lusky na slanině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Anglická slanina
  • 500 g Fazolové lusky zelené
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 216 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 379 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 25.5 mg
  • Draslík 361 mg
  • Vláknina 7214.8 mg
  • Vitamín A 7214.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.2 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazolové lusky očistíme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě. Necháme okapat.

  • 2

    Slaninu rozškvaříme na pánvi, přidáme jemně nakrájenou cibuli, opražíme ji do světlé barvy a přimícháme lusky.

  • 3

    Nakonec pokrm osolíme a opepříme.

Komentáře k receptu