Lišky dušené

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 10 g Petržel - nať
  • 500 g Lišky čerstvé
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 136 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 60 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 57.8 mg
  • Vláknina 1099.8 mg
  • Vitamín A 1099.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Lišky očistíme a dobře omyjeme. Malé necháme celé, větší houby rozkrojíme.

  • 2

    Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme lišky a dusíme doměkka. Osolíme, opepříme a přidáme sekanou petrželovou nať.

Komentáře k receptu