Rybí filé pečené v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Olej rostlinný
  • 240 g Filé rybí
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 plátek Citrony
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 204 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 195 mg
  • Bílkoviny 51 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 31.6 mg
  • Vláknina 467.5 mg
  • Vitamín A 467.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.2 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky rybího filé potřeme utřeným česnekem se solí a opepříme, petrželovou nať drobně posekáme.

  • 2

    Plátky počesnekovaného filé spojíme do bloku, zakápneme lžičkou oleje, zabalíme do alobalu potřeného lžičkou oleje a v pekáčku pečeme v troubě předehřáté na 190 °C.

  • 3

    Po dvaceti minutách rybu vyjmeme z alobalu, zasypeme petrželovou natí, ozdobíme plátky citronu a obložíme vařenými brambory.

Komentáře k receptu