Rybí filé s žampiony pečené v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Filé z aljašské tresky
  • 400 g Žampiony čerstvé
  • 80 g Sýr Parmezán
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 436 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 519 mg
  • Bílkoviny 46 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 123.6 mg
  • Draslík 338 mg
  • Vláknina 2066.3 mg
  • Vitamín A 2066.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 29 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí filé osolíme a opepříme, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme.

  • 2

    Díly alobalu potřeme máslem, položíme na ně rybí filé, poklademe plátky žampiónů, zasypeme sýrem a přidáme plátek másla. Alobal pevně uzavřeme, vložíme na plech a v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut.

  • 3

    Upečené filé opatrně přeložíme z alobalu na talíře, přelijeme vypečenou šťávou a ihned podáváme.

Komentáře k receptu