Roštěná na roštu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 526 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 43 g
 - Sodík 1388 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 109.4 mg
 - Draslík 503 mg
 - Vláknina 53 mg
 - Vitamín A 53 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na tuku rychleji opečeme.
 - 
                                2
Do tuku od opékání přidáme máslo, necháme rozpustit, zalijeme vývarem, povaříme a přisolíme.
 - 
                                3
Nakonec šťávu procedíme hustým cedníkem a krátce povaříme, až se odděluje na povrchu tuk od šťávy.