Rybí filé s rajčatovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 255 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 238 mg
 - Bílkoviny 52 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 64.1 mg
 - Vláknina 1230.5 mg
 - Vitamín A 1230.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.4 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filé nakrájíme na proužky, zakapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a pod fólií necháme v chladničce zhruba 20 minut odležet. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek utřeme se špetkou soli, papriky zbavíme semen a nakrájíme na tenké nudličky.
 - 
                                2
Filé obalíme v mouce a orestujeme na rozpáleném oleji. Poté vmícháme cibuli, papriku, česnek, rajský protlak, vodu a pod poklicí dusíme, dokud není maso měkké.