Francouzská bylinková omeleta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 2 kávová lžička Máslo čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Kerblík
  • 1 polévková lžíce Martell cognac
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 329 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 360 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 517.9 mg
  • Draslík 333.6 mg
  • Vláknina 1225.5 mg
  • Vitamín A 1225.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.7 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce rozšleháme s nasekanými bylinkami, solí, pepřem a koňakem.

  • 2

    Ze směsi pečeme na pánvi na másle omelety a před dopečením je posypeme nastrouhaným sýrem.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami nebo s dušenou zeleninou.

Komentáře k receptu