Marinovaná kuřecí focaccia se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 0 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kuřecí prsa rozporcujeme na menší steaky. Vložíme do skleněné mísy, přidáme rozetřený česnek, citrónovou šťávu, 2 lžičky olivového oleje, ochutíme solí a pepřem. Zakryjeme a necháme marinovat 30 minut v lednici.

  • 2

    Poté maso orestujeme na rozpálené pánvi cca 3 minuty z každé stany. Nakrájíme podélně na plátky a uchováme teplé.

  • 3

    Bochánky chleba focaccia rozkrojíme a plochy potřeme olivovým olejem. Na spodní půlku položíme vždy plátek pečeného baklažánu, několik kousků masa, marinované houby a plátek marinované pečené papriky. Zakryjeme vrchní půlkou bochánku a pečeme cca 30min v troubě předehřáté na 160C.

  • 4

    Podáváme teplé jako hlavní chod.

Komentáře k receptu