Telecí nářez
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 463 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 164 g
 - Sodík 967 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 156 mg
 - Draslík 954.8 mg
 - Vláknina 7151.2 mg
 - Vitamín A 7151.2 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.1 mg
 - Vitamín E 2.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme telecí maso a orestujeme ze všech stran. Zalijeme 2 litry vody, přidáme celer, mrkev, sůl a nové koření a vaříme na mírném ohni 2 hodiny. Maso necháme vychladnout ve vývaru, studené vyjmeme, necháme okapat a nakrájíme na slabé plátky.