Chléb nicoise s peperonatou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 6 krajíc Chléb konzumní
  • 3 kávová lžička Kapary sterilované
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Paprika mletá pálivá
  • 3 stroužek Česnek
  • 1 balení Tuňák v oleji
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 191 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 203 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 110.5 mg
  • Vláknina 1112 mg
  • Vitamín A 1112 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 34.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli a česnek nakrájíme a tenké plátky, opečeme na oleji, přidáme kapii pokrájenou na nudličky, osolíme, opepříme a mícháme, až kapie změknou.

  • 2

    6 krajíců chleba nasucho opečeme dozlatova, poprášíme pálivou paprikou, přidáme podušenou směs, poklademe tuňákem, plátky uvařených vajec a kapary.

  • 3

    Dle chuti opepříme.

  • 5

  • 10

  • 11

Komentáře k receptu