Rýžová nádivka s husími játry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 206 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 991 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 86.1 mg
 - Draslík 85.2 mg
 - Vláknina 1797.5 mg
 - Vitamín A 1797.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Šunku, husí játra a odblaněná kohoutí varlata nakrájíme na kostičky, žampiony na plátky.
 - 
                                2
V pánvi rozpustíme lžíci másla, přisypeme všechno maso, žampiony a zvolna orestujeme. Vyndáme z pánve a vmícháme do dušené rýže. Přidáme nadrobno nakrájenou šalotku, sůl, pepř a dvě lžíce čerstvého másla, promícháme s rýží, až vznikne jednolitá směs.
 - 
                                3
Tato nádivka se používá k nadívání veškeré drůbeže.