Pikantní omáčka s dušeným štikozubcem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 700 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 41 g
- Sodík 729 mg
- Bílkoviny 75 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 137 mg
- Draslík 1452.5 mg
- Vláknina 8620.5 mg
- Vitamín A 8620.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 99 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 45.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytou a vykuchanou rybu vložíme do parního hrnce. 
- 
                                2Do další nádoby pod maso dáme nakrájenou cibuli, petržel, bobkový list a ocet. 
- 
                                3Vaříme v páře 20 minut. 
- 
                                4Papriku oloupeme a vyjmeme jadřinec, dužinu pokrájíme na proužky. 
- 
                                5Máslo rozpálíme, přidáme citronovou šťávu, hořčici, sekaný kerblík a papriku. 
- 
                                6Necháme prohřát a odstavíme stranou. 
- 
                                7Maso servírujeme přelité omáčkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        