Pánev pěti vůní
Suroviny
- 300 g Kuřecí prsa
 - 5 g Fenykl obecný
 - 5 g Skořice mletá
 - 5 g Hřebíček
 - 100 g Kukuřice cukrová nakládaná
 - 100 g Cibulka jarní
 - 20 g Mouka kukuřičná
 - 5 g Badyán
 - 200 g Mungo klíčky
 - 5 g Fagara
 - 150 ml Vývar drůbeží
 - 40 ml Olej sezamový
 - 60 ml Víno rýžové čínské
 - 1 ks Cibule
 - 2 stroužek Česnek
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 314 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 257 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 48 mg
 - Draslík 502.9 mg
 - Vláknina 7172.5 mg
 - Vitamín A 7172.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.4 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hluboké pánvi rozehřejeme sezamový olej, vhodíme cibuli, nakrájenou na kolečka, a posekaný česnek, krátce osmahneme. V misce rozmícháme kukuřičnou mouku v rýžovém víně a přilijeme na pánev. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a přihodíme do pánve, necháme pár minut povařit. Mezitím namícháme koření pěti vůní - badyán, skořici, hřebíček, fenykl a tagaru, přidáme k masu, zalijeme kuřecím vývarem a necháme povařit dalších 5 minut. Nakonec přidáme nakládané kukuřičky a mungo, ještě asi 3 minuty povaříme a můžeme podávat ozdobené cibulovou natí.