Kuře v sezamové pěně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 474 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 961 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 80 mg
 - Draslík 736.3 mg
 - Vláknina 8300 mg
 - Vitamín A 8300 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.5 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí maso vložíme do hrnce se studenou vodou a pozvolna vaříme asi 15 minut na mírném ohni, dokud maso není měkké, potom vyjmeme a necháme na prkénku vychladnout.
 - 
                                2
Mezitím v míse smícháme sezamovou pastu, sezamový olej, sojovou omáčku, sůl, cukr, podle potřeby horký vývar a ušleháme do jemné pěny.
 - 
                                3
Kuřecí maso nakrájíme na kousky a v míse promícháme se sezamovou pěnou. Servírujeme na natrhaných listech ledového salátu posypané sezamem.