Tvarohová omáčka

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Tvaroh jemný
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 69 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 59 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 1.8 mg
  • Draslík 17.3 mg
  • Vláknina 207.8 mg
  • Vitamín A 207.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tvaroh jemně rozetřeme.

  • 2

    V oleji protřeseme ocet, sůl a pepř. Přimícháme k tvarohu a promícháme s nasekanou petrželovou natí.

  • 3

    Omáčku necháme v chladu odležet.

Komentáře k receptu