Tvarohová omáčka tatarská

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 150 g Tvaroh jemný
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 kávová lžička Okurky nakládané
  • 1 kávová lžička Pažitka
  • 1 kávová lžička Kapary sterilované
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 62 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 87 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 48.1 mg
  • Draslík 8.1 mg
  • Vláknina 178.4 mg
  • Vitamín A 178.4 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Osolený žloutek utřeme s olejem a prolisovaným tvarohem.

  • 2

    Poté přimícháme ostatní přísady, které co nejjemněji nakrájíme.

  • 3

    Omáčku dochutíme citrónovou šťávou a opepříme.

Komentáře k receptu