Pečená srnčí kýta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 2000 g Srnčí kýta
  • 4 g Rozmarýn čerstvý
  • 3 g Tymián čerstvý
  • 60 ml Olej stolní
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 618 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 219 mg
  • Bílkoviny 101 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 5.6 mg
  • Draslík 8.1 mg
  • Vláknina 354.5 mg
  • Vitamín A 354.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso osolíme a okořeníme. Olej rozpálíme na pánvi a osmahneme na něm maso ze všech stran. Kýtu přeložíme do pekáčku a pečeme 60 minut při 190 °C.

Komentáře k receptu