Růžové a zelené farfalle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 456 kcal
 - Sacharidy 62 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 112 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 58 g
 - Cholesterol 74.1 mg
 - Draslík 285.4 mg
 - Vláknina 7075.8 mg
 - Vitamín A 7075.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hluboké pánvi zahřejeme máslo, vložíme pokrájené na tenká kolečka jarní cibulky a smažíme za častého míchání 5 minut. Přidáme cukety, sůl, pepř, za stálého míchání smažíme 5 minut. Přelijeme vínem, necháme vzkypět. Poté přikryjeme pokličkou a vaříme 10 minut při mírné teplotě.
 - 
                                2
Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu a mezitím přilijeme k zelenině smetanu a vaříme dalších 10 minut, aby se omáčka mírně vyvařila.
 - 
                                3
Poté přidáme do omáčky krevety, dle potřeby dochutíme. Na hotové těstoviny nalijeme omáčku a posypeme petrželkou. Promícháme a ihned podáváme.