Salát z naloženého červeného zelí s kysaným zelím

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 700 g Zelí červené - sterilizované
  • 150 g Zelí bílé kysané
  • 3 ks Jablka
  • 1 polévková lžíce Křen
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 136 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 430 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 631.7 mg
  • Vláknina 17076 mg
  • Vitamín A 17076 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 37.2 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z červeného zelí slijeme polovinu nálevu, jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a hrubě nastrouháme. Zelí a jablka dáme do mísy, přimícháme jemně nastrouhaný křen, jemně pokrájené zelí i s čtyřmi lžícemi láku a vše promícháme.

Komentáře k receptu