Cibulky sladkokyselé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 90 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 47.7 mg
 - Vláknina 2501.5 mg
 - Vitamín A 2501.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mísy s horkou vodou dáme cibulky, abychom je snadněji oloupali. Oloupeme a rozpůlíme.
 - 
                                2
Rozpálíme ve velké pánvi olej, přidáme cibulky, bobkový list, smažíme 6 minut, aby zhnědly.
 - 
                                3
Na tenké proužky nakrájíme citronovou kůru, přidáme do pánve společně s medem a cukrem. Smažíme za občasného míchání 3 minuty, aby cibulky lehounce zkaramelizovaly. Přidáme červený vinný ocet a povaříme za občasného míchání 5 minut, aby cibulky změkly a tekutina se vypařila.
 - 
                                4
Cibulky přendáme do mísy a ihned podáváme.