Filé z candáta s hruškou a nivou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Kompot hruškový
  • 200 g Sýr Niva (Rokfór)
  • 0.5 ks Candát obecný
  • 2 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 594 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 816 mg
  • Bílkoviny 80 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 49.5 mg
  • Draslík 165.1 mg
  • Vláknina 1626 mg
  • Vitamín A 1626 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filé z candáta zakapeme citronem a necháme alespoň dvacet minut marinovat. Poté porce osolíme, vložíme do zapékací mísy, kterou jsme vymazali máslem a v troubě vyhřáté na 220°C pečeme asi patnáct minut.

  • 2

    Pekáč z trouby vyjmeme, poklademe plátky kompotované hrušky, překryjeme plátkem nivy a necháme v troubě zezlátnout.

Komentáře k receptu