Broskvový džem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 600 g Cukr krupice
  • 300 g Jablka
  • 1 kávová lžička Kyselina citrónová
  • 1 kg Broskve
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 287 kcal
  • Sacharidy 74 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 74 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 223.3 mg
  • Vláknina 4140 mg
  • Vitamín A 4140 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Broskve ponoříme do horké vody a oloupeme, vypeckujeme, smícháme s nastrouhanými jablky a cukrem. Vaříme, až směs zhoustne. Přidáme kyselinu citrónovou a pár broskví pokrájených na kousky.

  • 2

    Ještě asi 5 minut povaříme a plníme do sklenic vypláchnutých horkou vodou.

Komentáře k receptu