Tagliatelle s tuňákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 425 kcal
 - Sacharidy 66 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 329 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 237.1 mg
 - Vláknina 2721.7 mg
 - Vitamín A 2721.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.4 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu "al dente", scedíme a vrátíme do hrnce.
 - 
                                2
Mezitím smažíme na malém ohni na olivovém oleji asi 1 minutu drcený česnek a nasekanou chilli papričku. Přidáme nakrájená rajčata i se šťávou a cukr, zamícháme a omáčku zvolna asi 5 minut prohříváme.
 - 
                                3
Přidáme tuňáka a bazalku, osolíme a opepříme. Před podáváním omáčku zamícháme do těstovin.