Bramborový salát s celerem a vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 600 g Brambory
  • 400 g Celer sterilovaný
  • 2 kávová lžička Ocet kvasný lihový
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 6 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 366 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 694 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 327.1 mg
  • Draslík 1310.8 mg
  • Vláknina 14372.7 mg
  • Vitamín A 14372.7 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 30.9 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Poté je oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme je do mísy, přidáme k nim na kostičky nakrájený naložený celer, který jsme scedili a nechali okapat. Přidáme uvařená vejce nakrájená na stejné kostičky, ochutíme solí, pepřem a octem. Salát lehce promícháme s olivovým olejem.

Komentáře k receptu