Lečo na pivu s uzeným masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 68 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Lečo sterilované
  • 350 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 4 ks Cibule
  • 1 kg Vepřová uzená plec
  • 3 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 503 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 2063 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 120 mg
  • Draslík 352.4 mg
  • Vláknina 2746.5 mg
  • Vitamín A 2746.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, maso na plátky, lečo přecedíme a necháme okapat.

  • 2

    Na tuku zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Poté vmícháme lečo, pepř, sůl, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až se pivo téměř vydusí.

Komentáře k receptu