Lečo na topince

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Salám měkký
  • 4 krajíc Chléb konzumní
  • 100 ml Olej stolní
  • 0.5 ks Cibule
  • 5 ks Rajčata
  • 5 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 585 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 599 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 49.5 mg
  • Draslík 577.5 mg
  • Vláknina 2877.5 mg
  • Vitamín A 2877.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 95.3 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli na másle, přidáme nakrájenou papriku a dusíme do poloměkka.

  • 2

    Přidáme pokrájená rajčata a salám, osolíme a dusíme, až se vysmahne voda.

  • 3

    Na oleji připravíme topinky, které osolíme a potřeme česnekem.

  • 4

    Na hotové topinky dáme teplé lečo a nastrouhaný sýr.

Komentáře k receptu