Marinované hovězí nudličky dušené

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Hovězí roštěnka níz. peč.
  • 100 ml Olej rostlinný
  • 300 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 polévková lžíce Hořčice dijonská
  • 0.5 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 727 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 57 g
  • Sodík 202 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 114 mg
  • Draslík 663.3 mg
  • Vláknina 883.1 mg
  • Vitamín A 883.1 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 3.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme pivo, cukr, hořčici, sůl, pepř, roštěnou nakrájenou na krátké nudličky, pod fólií necháme v chladničce přes noc marinovat.

  • 2

    V rendlíku na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, vmícháme maso i s marinádou a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.

Komentáře k receptu